YouGrow

Organisatie adviseur vanuit DAADKRACHT

 

ONZE DIENSTVERLENING: 

Elke situatie is anders. Daarom is het belangrijk om inzichtelijk te hebben wat de vraagstelling is. YouGrow wil altijd een kwalitatieve dienstverlening bieden en meer. Doordat wij daadwerkelijk luisteren naar de klantvraag investeren wij ook veel tijd om dit helder te hebben voordat wij in de aktie stand gaan. Waar hij staat geldt dit evenzeer voor haar!

Ons dienstenpakket:

De dienstverlening bestaat uit twee verschillende activiteiten, namelijk:

1. Interim HR

2. Interim solutions

 

1. Interim HR

Met de jarenlange ervaring in het HR werkveld steek ik ook zelf nog steeds graag mijn handen uit mijn mouwen. Het is leuk om meer te doen dan enkel adviseren. Daarom sta ik al mijn klanten graag bij met raad en vooral daad. En als je met plezier werkt dan draag je ook snel werkplezier over. En dat is toch een heerlijke bijkomstigheid!!!


2. Interim Solutions

Met het grote netwerk dat we hebben komt het voor dat een vacature te lang niet ingevuld wordt en dan is er behoefte dat de reguliere werkzaamheden doorlopen. Dan is het altijd prettig dat wij een beroep kunnen doen op vele interim professionals in verschillende vakgebieden die wij kunnen introduceren. En oja geen langdurige opslag op het tarief maar een duidelijk bedrag en periode. Wederom gaan wij voor kwaliteit en een duurzame samenwerking met onze klanten!


Interesse of meer weten over onze dienstverlening. Bel +31 6 5759 0926 of mail me op: michiel.maassen@yougrow.nl

Want wat we ook doen....het gaat altijd maar om één ding...YouGrow!!!


 HET GROOTSTE NADEEL VAN TRANSPARANTIE IS DAT ZIJ DREIGT DUIDELIJKHEID TE SCHEPPEN