YouGrow

Organisatie adviseur vanuit DAADKRACHT

 

ONZE DIENSTVERLENING: 

Elke situatie is anders. Daarom is het belangrijk om inzichtelijk te hebben wat de vraagstelling is. YouGrow wil altijd een kwalitatieve dienstverlening bieden en meer. Doordat wij daadwerkelijk luisteren naar de klantvraag investeren wij ook veel tijd om dit helder te hebben voordat wij in de aktie stand gaan. Waar hij staat geldt dit evenzeer voor haar!

Ons dienstenpakket:

De dienstverlening bestaat uit vier verschillende activiteiten, namelijk:

1. Preventieve recruitment

2. Curatieve recruitment

3. Interim solutions

4. Interim HR 

 

1. Preventieve recruitment

Er is een grote wijziging op komst op het vlak van recruitment. De medewerker geeft richting aan zijn loopbaan. Dit betekent dat een werkgever enerzijds veel aandacht besteedt aan arbeidsmarktcommunicatie maar ook aan het vergroten van de betrokkenheid van haar medewerkers. Soms zijn medewerkers niet op zoek naar een nieuwe baan maar op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dit betekent, "ik zit prima maar houd mijn ogen en oren open". Onze ervaring is dat een CV beoordeeld wordt op functie profiel maar niet op potentieel. Daarom hebben we een nieuw concept ontwikkeld namelijk: preventief recruitment. Wij introduceren, in overleg met de desbetreffende functionaris, de kandidaat op senior level in een organisatie zodat vanuit een breder perspectief beoordeeld kan worden of de organisatie versterkt kan worden. Het is gericht om een organisatie te versterken en wij vinden het belangrijk om de kandidaat persoonlijk te kennen, ook in zijn huidige werkomgeving. Noem het personalized recruitment maar het is gericht op het vinden van een nieuwe uitdaging en de gemiddelde doorlooptijd is 6 tot 9 maanden, maar dan heb je ook wat!

 

2. Curatief recruitment

Dit zijn de reguliere recruitment procedures. Oftewel vanuit een vacature worden de gewenste instrumenten ingezet om de juiste kandidaat te kunnen selecteren. Met onze werkwijze pretenderen wij nog wel anders te zijn dan de reguliere buro's want wij starten altijd met het introduceren van kandidaten uit ons netwerk.  En ja wij kennen ons netwerk echt. Lukt het ons niet dan blijven we uniek in onze aanpak maar zetten dezelfde middelen in als alle andere buro's. Gelukkig blijft de Michiel Maassen selectie methode gehandhaafd en dat betekent....persoonlijk.

 

3. Interim sotlutions

Met het grote netwerk dat we hebben komt het voor dat een vacature te lang niet ingevuld wordt en dan is er behoefte dat de reguliere werkzaamheden doorlopen. Dan is het altijd prettig dat wij een beroep kunnen doen op vele interim professionals in verschillende vakgebieden die wij kunnen introduceren. En oja geen langdurige opslag op het tarief maar een duidelijk bedrag en periode. Wederom gaan wij voor kwaliteit en een duurzame samenwerking met onze klanten!

 

4. Interim HR

Met de jarenlange ervaring in het HR werkveld steek ik ook zelf nog steeds graag mijn handen uit mijn mouwen. Het is leuk om meer te doen dan enkel adviseren. Daarom sta ik al mijn klanten graag bij met raad en vooral daad. En als je met plezier werkt dan draag je ook snel werkplezier over. En dat is toch een heerlijke bijkomstigheid!!!

 

Interesse of meer weten over onze dienstverlening. Bel +31 6 5759 0926 of mail me op: michiel.maassen@yougrow.nl

Want wat we ook doen....het gaat altijd maar om één ding...YouGrow!!!


 HET GROOTSTE NADEEL VAN TRANSPARANTIE IS DAT ZIJ DREIGT DUIDELIJKHEID TE SCHEPPEN


 

 

Interesse? Bel:

 +31 6 5759 0926

   

E-mail:

michiel.maassen@yougrow.nl 

Delen

 

 

13707

 

Mijn Twitter-tijdlijn

Michiel Maassen
Michiel Maassen @YouGrow_Michiel Vandaag beginnen we weer. Iets na 11 uur ben ik live op L1 radio bij Ruud. Een leuk actueel thema...onderhandelen e… t.co/qt1dqV3lRf Reageer Retweet Favoriet 18u
Michiel Maassen
Michiel Maassen @YouGrow_Michiel My way. Een van de bekendste nummers van Frank Sinatra. Hoe my way een verlengstuk is van YouGrow is te lezen in de… t.co/ZoEHMxqNG6 Reageer Retweet Favoriet 20 Dec