YouGrow

Organisatie adviseur vanuit DAADKRACHT

Over Michiel Maassen 

Na mijn studie ben ik in het HR vak gerold. Wat ik altijd belangrijk heb gevonden is begrijpen hoe een organisatie en een operatie werkt. Dan kun je echt als business partner op alle nivo's meepraten. Door mijn brede interesse voor andere vakdisciplines gecombineerd met mijn niet aflatende leergierigheid stel ik veel vragen.

Door mijn persoonlijke passie heb ik altijd geprobeerd om een inspiratiebron te zijn voor mijn collega medewerkers. Managen als een kameleon.... dan ben ik de ene keer die steun die iemand zoekt, dan geef ik het laatste zetje om de stap te zetten, dan weer de spiegel en soms de hand die ze begeleidt.

Mijn stijl is praktisch, hands-on en gericht op resultaat met een toefje 'humor' want samen werken is ook gewoon leuk. Ik krijg en geef energie in een omgeving waar een beweging gemaakt moet worden. Maar bovenal kan ik enorm genieten van een hectische, dynamische werkomgeving

Vanuit mijn passie voor het vak heb ik verschillende artikelen geschreven welke ook zijn gepubliceerd en als gastspreker gevraagd voor (nieuws)radio.

 

HET VERSCHIL TUSSEN WIE JE BENT EN WAT JE WILT ZIJN IS WAT JE DOET!