YouGrow

Organisatie adviseur vanuit DAADKRACHT

Social Netwerk Ambassadeurs:

Een nieuwe aanpak. Ervaren senior managers die hebben aangegeven de filosofie van YouGrow mede uit te dragen in hun eigen netwerk. Want netwerken en contacten is zo belangrijk en gezamenlijk kunnen de ambassadeurs de link naar YouGrow leggen als hun netwerk vraagt voor interim HR support. Ik ben fier op mijn groeiende ambassadeur netwerk.

Leon Ceelen                        Plaatsvervangend Algemeen Directeur bij Transport en Logistiek Nederland

Ronald Kamerman             Senior Vice President / Industry Practice Leader Marine & Logistics

                                              Marsh & McLennan Companies

Gilbert Deelen                     Directeur bij E&A uitzendbureau

Girbien de Bruin                  Directeur Logistiek bij Tempo Team

Prof. dr. Chris Peeters       Directeur Policy Research

 

Radio uitzending L1 radio (mijn rubriek "inkijk") in de even weken op dinsdag rond 10.45 live

Uitzending op dinsdagen (tweewekelijks) zo rond de klok van 10.45 bij Route Regio gepresenteerd door Ruud Kleinen en Rian Moonen.

Kijk en luister mee op https://l1.nl


 

Testimonial

Patrick Michiels (teammanager payroll & HR administration) XPO Logistics

Michiel heeft mij de kans gegeven om me te ontwikkelen naar teammanager. Vooral door mij het vertrouwen en ruimte te geven. Bij de groei van de organisatie en mijn afdeling kreeg ik mede door het sparren met Michiel handvatten om dit proces goed te faciliteren. Hij heeft me gestimuleerd in het loslaten van bepaald taken en het delegeren van deze taken. Er is door de jaren heen veel gebeurd en ik ben tijdens de tijd dat Michiel mijn leidinggevende was gegroeid van salarisadministrateur naar een teammanager die op een zelfverzekerde wijze zijn team leidt en zijn taken uitvoert.

 

Bjorn van Rijn (Business Unit Director NL&GE) XPO Logistics

Michiel always uses the non-common approach including humor, which triggers people to think about their own behavior, their own actions and the way they communicate.  He will make sure, by acting as the glue between employees, managers, stakeholders, that a team is heading in the right direction. He led several integrations of different cultures within our company and became in this way an expert in the do's and don'ts during such a major transition.

 

Leon van den Heuvel (HR Officer Tilburg; H&M) XPO Logistics

Het sollicitatiegesprek; dit was er eentje om nooit meer te vergeten. Ik weet nog als de dag van gisteren hoe beduusd ik naar buiten ben gelopen. Persoonlijk wist ik niet eens of het goed of slecht was gegaan, ik weet wel dat ik half lachend naar de auto liep met de gedachte: "Wat heb ik zojuist nou toch meegemaakt". Wat was dan zo anders aan ander gesprekken? Misschien het feit dat normale antwoorden voor jou niet genoeg zijn en dat je echt door wil prikken tot aan de kern van iemands normen, waarden en motivatie. Het pad dat ik tot nu toe bewandeld heb staat vol met aangeboden kansen, vrijheid in handelen, vertrouwen, handvatten en gevraagde en ongevraagde bijsturing en ondersteuning. Een aantal van de gesprekken die we gevoerd hebben hadden een verborgen advies, ze zorgden voor motivatie, je probeerde me uit te dagen of om compleet anders te denken. Michiel voor mij ben je een echte inspirator! Nogmaals bedankt voor de kansen, de eindeloze adviezen over vanalles en nog wat, voor het lachen en voor de kennis en handvatten die je me hebt bijgebracht.

 

Tjeerd Orie, (Bestuurder, belangenbehartiger, specialist arbeidszaken) CNV Vakmensen

I’ve worked with Michiel when he was responsible for the labour matters at Norbert Dentressangle/XPO. Michiel has shown to be a passionate man with a hands-on mentality which has vision on needed labour policy. An asset for organizations that are looking for a man that can raise public support and win-win situations.